Avinguda Bartomeu 25, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Telèfons: 93.594.00.71 - 646.97.68.15

dimecres, 27 de novembre del 2013

Música i valors, psico i "brown bear, brown bear..."

Avui ha vingut la Mireia amb l'Eulàlia a fer "Música i Valors"; ja la coneixem, sabeu, perquè ve un cop al mes... Avui hem cantat "Xim, xim, xim" mentre tocàvem els cròtals, "A la vora del camí" amb cascavells, "L'arc de Sant Martí", "La bruixa tafanera" i després hem fet el conte musicat on cadascú era un personatge... Tot seguit,  l'Eulàlia ens ha explicat un altre conte musicat on havíem de trobar una vaca i, sabeu què, finalment de tant, tant buscar, l'hem trobat!! Muuuuuuuuuuuuu muuuuuuuuuuu... Després, amb els paraigües que vàrem fer ahir amb la Melissa, hem fet la "dansa del paraigua"... Ha estat molt divertit! I, per acabar, la "dansa del passeig" on de dos en dos anàvem passejant al ritme de la música i quan parava, nosaltres paràvem i "miràvem les fulles del terra"! Som uns experts, de debó, tenim  interioritzats ja tots els gestos de les danses i cançons que treballem... Fa goig de veure'ns!!! 

Melissa told us, the Rosemaries, “run, turkey, run” and then did gym with the animals and settings of the story!!! A different way of doing gym… And thymies did the “Good morning” with Patri and then she told us “brown bear, brown bear”; great book for kids our age.

I, bones notícies, demà torna, torna... la Marta que es reincorpora després de la seva baixa per maternitat del famós Bernat que tots els infants porten a la panxa des d'aleshores ;-)... BEN TORNADA A CASA, MARTA!!!Ja tenim ganes de veure't, abraçar-te i explicar-te tot allò nou que fem aquest any... encara que ens has anat seguint pel face i blog!!! I torna el dia de Thanksgiving, un dia d'allò més "canyero", on farem el taller de cuina tots plegats: coca de vidre, decorar galetes, etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada