Avinguda Bartomeu 25, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Telèfons: 93.594.00.71 - 646.97.68.15

dijous, 12 de desembre del 2013

Habemus mascotaaa!!!

Els Espígols hem estat d’allò més enfeinats escollint mascota. Primer hem fet una conversa sobre mascotes com en Finn Hermann; l’Eli ens ha explicat que té un gos que es diu Lucky, l’Hugo una tortuga, alguns un “Tio”  (deu ser l’època), etc. Després hem parlat una mica sobre quin animal ens agradaria tenir a l’escola i, finalment, ha sortit un peix, un conill i una tortuga. I, és clar, hem hagut de fer votacions; un a un, hem anat enganxat un gomet a l’animal que volíem i, després de contar, habemus mascota (conill 3, peix 2, tortuga 12)!!! 

Amb aquesta senzilla activitat del Espígols hem treballat un munt de coses ben importants gairebé sense ni adonar-nos-en: la conversa, el diàleg, els valors democràtics (escoltar l'opinió dels altres, fer votacions, acceptar la decisió del grup, ...), el llenguatge matemàtic,... I aneu-vos preparant que la mascota ja arriba al Pitus !!!

Els Romanís hem fet la sessió de música i valors d’ahir; ens encanta les cançons de Nadal i les farigoletes hem estat fent el nostre regalet de Nadal; no us avancem res perquè és sorpresa, shhhhh….

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada