Avinguda Bartomeu 25, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Telèfons: 93.594.00.71 - 646.97.68.15

dimarts, 29 d’abril del 2014

Sorteig del primer lot de LLibres per St. Jordi!!!

And the Oscar (The very hungry caterpillar & "La vaca que va pondre un ou") goes to... NATALIA BONET POYATOS!!! Felicitats Natalia; a partir de la setmana vinent pots venir a recollir el teu magnífic lot de llibres  i, és clar, esperem que els gaudeixis d'allò més!!! Gràcies a tots/es que vareu participar; n'hi haurà més, no patiu !!! 

I aprofitem aquest post per agrair també la col·laboració de les famílies Pitus en recomanar-nos a amics i familiars; n'hi ha 4 que ja gaudiràn del descompte del 5% i 10% respectivament pel fet d'haver-nos recomanat. Aquí us deixem el post de 14 de març i així refresquem la memòria... 

"Amb aquestes senzilles paraules us volem AGRAIR A TOTS I CADASCUN DE VOSALTRES el magnífic “boca-orella” que feu, desinteressadament, recomanant La Llar d’en Pitus – Pitus Nursery School a familiars, amics i coneguts; us estem d’allò més agraïdes perquè entre tots/es, any rere any, consolidem una miqueta més el nostre petit gran projecte educatiu. I quina millor manera d’agrair-vos-ho que mostrant la nostra gratitud amb fets? Doncs, precisament, per aquest motiu, a partir d’ara per cada infant referenciat per vosaltres que es matriculi es descomptarà el 5% de la quota mensual del/la vostre/a fill/a de l’any per el qual es matriculi (sigui vigent o vinent). 
I només queda donar-vos altra vegada les gràcies de part de tot l’equip docent i no docent de l’escola perquè l’escola... la fem tots.
Gràcieeeeees!"

Ja sabeu !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada