Avinguda Bartomeu 25, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Telèfons: 93.594.00.71 - 646.97.68.15

dimecres, 22 d’octubre del 2014

Música i Valors, "Five Little pumkins" i l'arbre de la tardor...

Cal que ho preguntem? Sííí, avui és "Dia Mireia!"... Com sempre hem cantant un munt de cançons per començar però, avui, n'hem après una de nova "Trinco, trinco" que hem ballat com uns professionals de puntetes i talons, és clar!!! Després, hem parlat de l'arpa i hem fet una audició preciosa i... la ballerina ha portat els cròtals!!! Com ens agrada el seu so i l'audició que fem... Per últim, hem fet una dansa nova, la de El Castanyer movent primer una branca, després l'altra i després les més petites... Genial!!! I, per relaxar-nos, després de tant moviment la ballerina ens ha presentat la campana RE; quines carones!!!

We, the Rosemaries, read "Five little pumpkins" and the, guess what, we decorated some using pom-poms that are, of course, round like pumpkins!!! Great Halloween fun!!! Recordeu, clickant a sobre les veureu a tamany real...

I les Farigoles avui hem fet el nostre arbre de tardor decorant-los amb raspalls "gegants"...

I ATENCIÓ! Demà comencem amb les audicions en directe; demà a les 16h vindran a tocar-nos l'arpa!!! És una activitat oberta a tothom! Animeu-vos... És màgic, sobretot, l'arpa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada