Avinguda Bartomeu 25, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Telèfons: 93.594.00.71 - 646.97.68.15

dimecres, 26 de juny del 2019

Música per pintar!

I, és clar, Romanís i Farigoles no podíem ser menys i també hem acabat el curs amb la tradicional sessió de “Música per pintar”; què divertit 🙃🔝🙌!!! 
Després de la sessió en Marçal s’ha acomiadat i ens ha desitjat molta sort a l’escola de grans!!! 

Gràcies Mireia i Marçal per aquesta sessió plena de màgia i per un any ple de música i emocions! Bon Estiu 🎼🎶!!! 
A més a més, aquí us deixem un bocinet de la documentació del curs 2018-2019. Per què serveix ladocumentació? La documentació és un acompanyament d’allò que s’està generant i que reflecteix un procés que arriba a un punt final que no ha de ser tancat. La documentació és un diari que ens aporta les noticies del dia a dia a l’escola, sovint “invisibles” per als pares però tan i tan importants per al desenvolupament natural dels infants ❤️🔝. 

La documentació serveix per compartir, ser conscients, posar en valor i regular; per explicar processos; per organitzar la informació; per endreçar idees i construir o reconstruir; per facilitar una avaluació/valoració formativa; per avaluar i abstreure el que hem viscut (infants i mestres); per explicar i concretar punts claus; per fer conscients a infants, famílies i mestres dels processos que es segueixen en el dia a dia a l’aula; per fer visible els processos de pensament dels nens i les nenes al llarg del seu aprenentatge tan a nivell individual com a nivell grupal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada