Avinguda Bartomeu 25, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Telèfons: 93.594.00.71 - 646.97.68.15

dilluns, 16 de setembre del 2019

Treball cooperatiu i el moviment lliure!!!

El treball cooperatiu: cooperar per aprendre i aprendre a cooperar! Compartir ens permet aprendre més i millor, hi esteu d’acord??? 
#treballcooperatiu #cooperarperaprendre #valors #cohesiódegrup  #aprenemjunts 
El moviment lliure basat en l'activitat autònoma afavoreix en l'infant el descobriment de seves pròpies capacitats, la utilització de les seves pròpies adquisicions i l'aprenentatge a partir del seus propis èxits i fracassos. I per això a l’escola incentivem el moviment lliure (Emi Pickler) respectant l'infant i adoptant una actitud no intervencionista per afavorir el seu desenvolupament, ja que aquest sorgeix de forma espontània i autònoma. Tenim confiança absoluta en la seva iniciativa i en la seva capacitat per moure's i relacionar-se amb el món que l'envolta perquè el desenvolupament psicomotriu és un procés maduratiu que no necessita que algú l'ensenyi. A més a més, entenem que
un desenvolupament harmònic de la lateralitat, l'equilibri i el moviment només pot estar assegurat quan deixem que els infants madurin i es desenvolupin al seu propi ritme, un ritme que ha d'estar marcat per la seva iniciativa i no per la de l'adult. 
Deixem-los moure en llibertat i aprendre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada